Uw trap op maat door JBM Bouw en Montage uit Escharen

Een unieke trap op maat geeft uw woning direct een heel andere look. Als u een trap op maat laat maken kunt u namelijk voor een pronkstuk gaan dat het middelpunt van uw kamer wordt, of juist een trap kiezen die samensmelt met de rest van uw interieur. Kies JBM Bouw en Montage om u te begeleiden bij de keuze. Wij bespreken de mogelijkheden met u en ontwerpen op basis van dit gesprek de trap die het beste bij uw huis past.

IK HEB EEN OPDRACHT VOOR JBM BOUW EN MONTAGE

Een trap van JBM Bouw en Montage

Wat voor soort trap u ook wilt: qua houtsoort, vorm en maat, bouwbedrijf JBM Bouw en Montage maakt het voor u. Voorafgaand aan het project, gaan we graag met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Aan de hand van uw eisenlijstje maken we dan een ontwerp en vervaardigen we de trap op maat. Zo weet u zeker dat u straks de trap beklimt die u altijd al voor ogen had.

Montage van uw trap

Kiest u voor een trap op maat, dan kunnen we ons niet voorstellen dat u het liefst zelf aan de gang gaat met de montage. Uiteraard mag het wel, maar wij doen het met alle liefde voor u. Door JBM Bouw en Montage in te huren weet u zeker dat de trap staat zoals hij bedoeld is en dat u er altijd veilig gebruik van kunt maken. Het enige dat u hoeft te doen, is ons te bellen om een afspraak in te

plannen. Wij doen de rest.