Ook voor een dakkapel, dakopbouw of kozijnen en deuren bent u bij JBM Bouw en Montage in Escharen aan het juiste adres 

Gaan we verbouwen of verhuizen? Dat is een vraag die menig huiseigenaar zichzelf stelt als het huis te krap wordt of niet meer voldoet aan de woonwensen. Wilt u meer ruimte of een andere inrichting van uw woning? JBM Bouw en Montage gaat graag aan de slag met uw verbouwing.

IK HEB EEN OPDRACHT VOOR JBM BOUW EN MONTAGE

Verbouwingen

Verbouwen is in veel gevallen een minder ingrijpende optie dan verhuizen. Investeer in uw woning door bijvoorbeeld meer ruimte te creëren met een aanbouw of de badkamer te verhuizen naar de begane grond zodat u ook op latere leeftijd nog in hetzelfde huis kunt blijven wonen. JBM Bouw en Montage verzorgt de gehele verbouwing: van vergunning tot oplevering. Wij verzorgen een verbouwing zonder stress, zodat u nog jaren van uw huis kunt genieten.

Ik wil mijn huis verbouwen

Dakkapel of dakopbouw?

Een dakkapel is de ideale manier om van een rommelzolder een mooie slaapkamer of werkkamer te maken. Door de installatie van een dakkapel of dakopbouw komt er meer natuurlijk licht in de kamer en creëert u ook extra woonruimte. Schakel JBM Bouw en Montage in om een dakkapel te installeren. Een dakkapel geeft niet alleen uw kamer extra ruimte en licht, maar verhoogt ook de algehele waarde van uw huis.

Dakkapel installatie

Kozijnen en deuren

In welke staat verkeren de kozijnen en deuren van uw woning? JBM Bouw en Montage biedt u een breed assortiment in zowel deuren als kozijnen voor nieuwbouw en renovatie. Kiest u voor houten kozijnen of gaat u voor het onderhoudsvriendelijke kunststof?


JBM Bouw en Montage verzorgt naast de levering en plaatsing van de kozijnen ook het glaswerk. Zo heeft u met JBM Bouw en Montage alle benodigde diensten onder één dak.

Bekijk alle projecten